nedelja, 12. avgust 2018

Kako preživeti avgust 2018

Malo zamujam z objavo, očitno se še nisem nalezla opičje poskočne energije. Tako je, avgustu vlada opica; tokrat je še posebej močna, saj jo podpira kovina. Torej imamo v avgustu 2018 dvojno kovinsko energijo. Kaj to pomeni?

Močna zemeljska energija leta 2018, ki nam dela letos velike težave (ker je tako enostransko zemeljska), bo zaradi dvojne kovine oddajala svojo moč. Pes bo imel manj vpliva oz. se bo njegova moč zmanjšala (bomo opazovali Trumpa, kako bo reagiral, ko njegova zemlja ne bo več najmočnejša).


V avgustu bo torej prvo violino igrala opica. Takšna je opica:

Opica je zelo poskočna žival – tako v kitajskem zodiak, kot v naravi. Zelo je radovedna, hitro dojema in se prilagodi vsaki situaciji, zato se izvleče iz skoraj vsake zagate; je tudi odličen strateg in trgovec. Vendar se za to predrzno fasado skriva negotovost in želja po priznanju.

Opica v sebi skriva še en element: vodo yang, ki bo energijsko navlažila zemljo, da bo postala bolj fleksibilna in rodovitnejša. V praksi to pomeni, da bomo manj trmasti, mehkejši in bolj odprti za nove zadeve. 

Še dve opombi:

1. Po kitajskem koledarju se je 7. 8. začela jesen (avguste, september), torej imate zopet priložnost, da si očistite jetra.

2. Zanimivo bo opazovati novo koalicijo, saj sta tako Cerar kot Erjavec po kitajskem horoskopu kovina yang. Erjavca že praviloma "meče" jeseni, sem prav opazovala. Ker je takrat njegov ego najbolj močnejši. Cerar ima zelo veliko lesa, zato je njegova kovina manj izražena. Šarčev horoskop bom v kratkem predstavila. Naj samo povem, da je voda yin. Voda od kovine jemlje energijo. Jupi, kako bo zanimivo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar