torek, 10. julij 2018

Kako uspešno preživeti julij 2018

Kot boste opazili na spodnji sliki, je julija 2018 vse rjavo! Energijski zunanji vplivi so samo zemeljski. Takšna enostranskost nam ne prinaša nič dobrega, saj tudi v naravi nimamo samo zemlje. Imamo tudi vodo, sonce, rastline ...

Tako ovca kot pes spadata v kitajski astrologiji k posebnim živalim (v zahodni astrologiji se takšna znamenja imenujejo kardinalna), ker v sebi skrivajo dodatne informacije. Ovca v sebi skriva "leseni" zaklad, pes pa "ognjenega". Ne bom šla v detajle, samo poudarila bi rada, da tudi te dodatne energije ne prinesejo ničesar, kar bi bistveno spremenilo energijsko sliko julija: vladala bo izredno počasna, suha energija, ki nima nič zveze z aktualnim vremenom, ampak predstavlja časovno kakovost energije.

Nasvet za julij 2018 je kratek: upoštevate to počasnost in energijsko enostranskost. Nekako bo treba preživeti ta mesec, se prilagoditi počasni (tudi trmasti, sebični, potentni) energiji in čakati na 7. 8., ko pride opica (element kovina) in se bo stanje malo izboljšalo. V tem času se ne priporoča, da začnemo z novimi načrti. Tudi pri obstoječih projektih bi lahko prišlo do zastojev. Počakajmo, bodimo potrpežljivi! A to sploh še znamo?


Nič kaj harmonična energijska slika za julij 2018

Ni komentarjev:

Objavite komentar