sreda, 25. april 2018

Za roželjubce iz Murgel

Kaj se dogaja? Veliko! V podjetju delamo na novem projektu, dodajamo nove izdelke v Avito, imam nekaj feng shui projektov, v vrtu je vse pripravljeno na sezonske rožice.

Zadnja tri leta sem sezonske rožice vedno sadila okrog 10. maja. Včasih sem rožice kupovala že 15. aprila in jih potem negovala, dokler temperature niso bile primerne. Koliko dela je bilo z zalivanjem majhnih lončkov, pokrivanjem in odkrivanjem ... Zdaj mi je vse to odveč in v začetku maja grem v vrtnarije in izberem, kar je še ostalo. 

Letošnja zasaditev bo po eni strani preprosta, ker lahko uporabim samo ozek spekter barv (po smernicah feng shuija). Po drugi strani pa bo prav zaradi tega zahtevna in morala bom uporabiti veliko kreativnosti. Več si preberite tukaj.

Zadnjič sem se z novim Nikonom odpravila fotografirat murgelski vrt To je naš službeni vrt, ki ga gledamo cel delovnik - vem, velik privilegij. S fotoaparatom še nisva čisto domača in par nastavitev bom morala spremeniti. Ampak, nekaj fotografij za spomine mi je uspelo narediti:


Ni komentarjev:

Objavite komentar