četrtek, 6. julij 2017

Kaj nam bo prinesel julij 2017?

Po energijsko zelo ognjenem mesecu juniju smo danes vstopili v mesec julij. Kakšen bo?

Vlada mu ognjena ovca. Skupaj z ognjenim petelinom, ki je vladar leta, bo še vedno energijsko vroče. Element ogenj predstavlja čustva, oči in tanko črevesje, koleričnost in metalno zdravje. Vseeno bo situacija bolj harmonična kot junija, ker bo ognjena energija "hranila" ovco (zemljo), ta pa petelina (kovino), in s tem izgubljala svojo moč.

Ta mesec bo primeren za glasbo, zato pojdite na koncerte, poslušajte glasbo ali sami zaigrajte.Paziti bomo morali, da ne bomo sklepali "gnilih" kompromisov. Naučimo se reči ne! Denar in kariera ne bosta v prvem planu, ampak pomoč drugim. Julija se bomo obnašali na dva ekstremna načina: ali bomo zelo pozorni do drugih, ali pa skrbeli samo za svoje interese. Obe skrajnosti sta napačni!

Energijsko stanje v juliju 2017

V juliju 2017 bomo pod vplivom suhih in toplih elementov. Manjkala nama bosta voda in les, zato moramo ta dva elementa sami vključiti v svoje življenje.

Vodo in les bomo zelo potrebovali za energijsko harmoničen julij

3 komentarji:

  1. Helena, hvala za namige.
    Ob vodo v senco dreves, kliče me srce;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aha, nekaj je na tem (hihihi) - včeraj sem se ves popoldan podila po Pohorju (očitno sem potrebovala les) in bila sem takoooo žejna, da sem pila ob vsakem potoku (manjkala mi je voda). Si pravilno razlagam? Lep vikend!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kot je že Sabina napisala, so idealna drevesa (rastline) in voda. Pazimo tudi pri prehrani, da ne jemo samo suhih in sladkih jedi, ampak tudi slane in kisle. Voda pa je dobra v vseh oblikah.

      Izbriši