četrtek, 03. november 2016

Hillary Clinton se predstavi

Vaši komentarji so me sprovocirali, da sem naredila še horoskop Clintonove - čeprav bi raje brala knjigo, ker mi oba kandidata čisto nič nista všeč. No, sedaj vsaj vem, zakaj ... sem prebrala v njunih horoskopih. Pa še nekaj me je motiviralo: izbira ameriškega predsednika vpliva tudi na naše življenje. Zakaj?

Če bo zmagala Hillary Clinton, nas bodo korporacije "pojedle za zajtrk" (naj spomnim samo na sporazum TTIP in Monsato). Če bo zmagal Donald Trump, bo izbruhnila tretja svetovna vojna. Saj bi se takoj preselila v Sevnico, da bi bila na varnem. Vendar Trump ne bo nikomur prizanašal, tako pravi njegov horoskop, tudi svojim slovenskim sorodnikom ne ...

Na različnih astroloških portalih so objavljene analize njunih horoskopov in prognoze kdo bo zmagal. Problem pri Hillary je, da ura rojstva ni 100% znana. Rojena naj bi bila ob 8.02 ali 20.02. Astrologi pravijo, da ji ura 8.02 značajsko bolj ustreza. Se strinjam, to je ura v kitajski astrologiji, ki ji vlada zmaj. A ne deluje Hillary kot zmaj?


No, glede na moč njenih palač je srednje velik zmaj, včasih tudi samo zmajček. Za razliko od Donalda, ki je energijski gigant. Na srečo v horoskopu nima zmaja ...

Na kratko lahko o kitajskem horoskopu Hillary Clintom povem samo to, da je zelo normalen, da je vseeno dovolj močna za bodočo ameriško predsednico. Da vas ne bom preveč zmedla:

- Hillary je šibkejša od Donalda (osebni element 45 %, podpora 26% - povprečje naj bi bilo 20% oziroma za obe področji skupaj 40%);
- Hillary včasih precenjuje svojo moč (se spomnite pljučnice nekaj tednov nazaj?).

Zanimivo je to, da je njen osebni element zemlja yang (od Trumpa je zemlja yin). Oba sta trmasta, vztrajna, če je treba tudi kruta.

Kar me je presenetilo pri Hillary je pa tole: v bistvu je na številnih področjih zelo pasivna (ima yang-yang kombinacije, torej isto polarnost). To recimo pomeni: da je uživač, da ima rada lagodno življenje, da rada pride do bogastva na preprost način, tudi s špekulacijami, da ima raje, če ji je položaj ponujen, da je razvajena (od staršev). Vsi ti njeni grehi niso zelo veliki, razen tega, da je velik egocentrik, da se rada ukvarja sama s sabo in kot cesar deli milost okrog sebe.

Če te Hillary mara, ti bo velikodušno pomagala. Če postaneš njen sovražnik, pa se ti bo v obraz smehljala, naredila pa ne bo nič. Njen osebni element je tudi razlog, zakaj je svojemu možu odpustila skoke čez plot: zemlja nag bo naredila vse, ampak čisto vse za (navidezno) harmonijo okrog sebe. Pomembna je forma, šele nato vsebina.

Nevarnost, ki jo vidim, če bo postala prva ženska predsednica ZDA je ta, da okrog sebe zbira preveč navideznih prijateljev (zopet povezava yang-yang). Upam, da je že dovolj modra in zna izbirati prave ljudi. Takšne iskrene, ki ji bodo v obraz povedali, kaj dela narobe. Če k temu dodamo še njeno potrebo po navidezni harmoniji, bo njeno predsedovanje predvsem predstavljanje (trgovanje) in manj državniško vladanje. Upam, da se motim.

1 komentar:

  1. Ja, po vseh izračunih se nič dobrega ne obeta...
    Ste morda prisluhnili:
    https://twitter.com/Channel4News/status/794232437337247744

    “I’m horrified at Trump. But I think Hillary is the true danger.” S. Žižek

    OdgovoriIzbriši