sreda, 02. november 2016

Donald Trump se predstavi

Res ne vem, kaj mi je bilo, da sem naredila kitajski horoskop Donalda Trupma. Verjetno zaradi najnovejših podatkov, da bi - vsaj po aktualnih javnomnenjskih raziskavah - zmagal na volitvah. Sicer pa ne vem, zakaj se razburjam, saj bi si lahko mislila, da ima "čuden" horoskop. Tip je egocentričen teoretik s šibko samokontrolo. Ima vse lastnosti, ki jih vodilni politik ne sme imeti.

Iz horoskopa se vidi, da so obtožbe o seksualnih nadlegovanjih resnične. Najbolj žalostno je to, da mu za partnerico (ženske) ni mar. To so samo objekti za potešitev njegovih potreb.

Njegov osebni element je zemlja yin, ki je zelo močan in sicer 43,1 % (normalno je 20%). Tudi element ogenj, ki podpira zemljo, je izredno močan: 43,5%. K tem odstotkom prideta še dve ognjeni kombinaciji (kača - ovca - konj in konj - pes), kar drastično poveča moč ognja. Vse te kombinacije so v vejah horoskopa, kar pomeni, da iz svoje notranjosti hrani svoj (zunanji) jaz. Ali drugače povedano: njegov ogenj v glavi proizvede najbolj nore, poblaznele ideje, ego pa jih pove.

Kako je z realizacijo teh idej, pa ne vem. V horoskopu je bolj velik teoretik, kot pa praktik. Težave ima biti šef, voditi ljudi, zaključevati projekte. Zanimiv je njegov odnos do bogastva: je samo sredstvo za doseganje ciljev, igranje, zadovoljevanje drugih potreb, špekulacije. Ker ima bogastvo v elementu voda, njegov denar niha kot plima in oseka, gor in dol, dobiček - izguba.

Je takšen človek lahko predsednik ZDA?

Feniks, mitološki ptič, ki je vstal iz pepela, predstavlja element ogenj

Lahko je in tudi razumem, zakaj ga nekateri celo podpirajo, ker je izredno spreten manipulant. Vendar, tudi če zmaga, ne bo dolgo vladal, ker je preveč radikalen. Ogenj v njegovem horoskopu, ki bi ga pripeljal v Belo hišo, bi ga iz nje tudi "odnesel". Če ne bi šel sam, bi mu pa pomagali ...

3 komentarji:

  1. Zelo zanimiva tema ,sama ga res ne vidim kot bodočega predsednika!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena Helena, bi lahko morda podobno analizo pripravila tudi za Hillary Clinton? Me zanima, kaj so njene mocne in sibke tocke... lp mateja

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha ha ha,seveda je kilari primernejša ima že kopico mrtvih za seboj !!!

    OdgovoriIzbriši