petek, 28. oktober 2016

Sesanje čaker in energijski vampirji

Zopet sem delala red med knjigami. Rada jih podarim, če jih ne potrebujem več ali pa sem temo že "prerasla". Izločila sem nekaj romanov, ki jih ne bom prebrala. Že nekajkrat sem jih začela brati, pa me niso pritegnili; treba si je priznati, čeprav je težko, da enostavno nismo za skupaj. Nekje čakajo bralci, ki jim bodo zgodbe všeč.

Izločila sem tudi nekaj priročnikov. Od petih knjig o energijskih vampirjih sem izločila dve. V tisti, ki je še nisem prebrala, sem našla zanimivo razporeditev energijskih vampirjev po čakrah. (Drugi priročniku jih delijo glede na področja delovanja ali psihološki profil. Na primer, narcistični vampirji, vampirji v službi.)

Energijski vampirji se prisesajo na tisto čakro, ki jo imajo sami blokirano. Ni treba povedati, da dobimo težave na tej čakri kmalu tudi mi, saj jo vampirji "posesajo", energijsko izčrpajo. To teorijo moram nujno preveriti v praksi. Kaj morem, takšne zadeve me zelo zanimajo in z veseljem bom preverila, kdo sesa moje čakre, haha. Pa da ne bo panike, zanimajo me tudi kuharski recepti, zimski vrtovi, zeliščne spirale ...


Ta slika je legalno kupljena na Fotolia in ne ukradena na spletu. V katero čakro spada etika in morala?

Ko preberem poglavja v knjigi, bom povzetek objavila tudi na blogu. Do takrat pa - pazite na svoje čakre in na vampirje okrog vas. Med bližajočimi prazniki bo takšnega in drugačnega vampirizma več kot dovolj. Neverjetno, nekateri mrtvi uspešno sesajo sorodnike še iz groba.

O čakrah ne vem kaj dosti; danes sem prebrala osnovne podatke o teh energijskih centrih. Zanimivo je to, da lahko nekatere čakre odpremo (uredimo, harmoniziramo) šele takrat, ko smo dovolj zreli ali stari. Višje kot je čakra (po telesu), več modrosti potrebujemo. Ocenjujem, da sem nekje pri peti ali šesti čakri, kar me zelo veseli.

Pa da se ne bi kdo zmrdoval nad današnjo temo. Vsi imamo okrog sebe vampirje, samo da eni to priznamo, drugi pa ne. Boste pa lažje prenašali teto Micko, ki vam že celo življenje sesa, npr. četrto čakro, če boste vedeli, da je problem njena čakra in ne vi ...

1 komentar: