sreda, 21. september 2016

Zakaj se ločujeta Brad Pitt in Angelina Jolie?

Včeraj nas je presenetila pričakovano-nepričakovana novica, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta. Zdaj se bom malo pohvalila, ampak njun razhod sem napovedala že oktobra 2012 na predavanju v Kalčku.

Poiskala sem folije s takratnega predavanja Feng shui in ljubezen. S pomočjo različnih kriterij lahko dokaj dobro ocenimo, kako perspektivna je partnerska zveza s stališča kitajskih horoskopov. Naj opozorim, da horoskop opisuje energijsko stanje človeka ob rojstvu. Če v svojem življenju veliko doživi in se zato preoblikuje (nauči), horoskop ne odraža več realnega energijskega stanja.


Angelina ima šibek osebni element, skupaj s podporo 30,8 % (idealno bi bilo 40%). Kar v realnem življenju pomeni, da se hitreje izčrpa. 


Brad pa je skoraj neuničljiv, močan je 87,6 %. V realnem življenju to pomeni, da si zna vzeti čas zase in za svoje potrebe, da je lahko zelo sebičen in fokusiran samo nase. Tega Angelina, ki se razdaja, ne razume in tudi ne sprejema.

Podporni in pomagalni element so tisti elementi, ki energijsko izravnajo horoskop. Pomagajo nam, da postanemo boljši, uravnoteženi, bolj zdravi, manj izčrpani, bolj pogumni ...  - popravimo tisto področje (področja), ki je v horoskopu manj izraženo.


Idealno je, da imate partnerja enaka podporna elementa, kar Brad in Angelina nimata. Iz horoskopa se sicer vidi, zakaj sta se privlačila in sploh tako dolgo funkcionirala kot par: imata enake želje o vrsti odnosa (on naj bo mačo), eden pri drugem najdeta elemente, ki jima primanjkujejo. Vendar je Angelina pri tem zopet na slabšem - dobi manj oz. premalo. 


Glede na horoskop, se Brad zelo rad igra (neresne zveze, alkohol, droge), v dobesednem in prenesenem pomenu. Tudi Angelina, ampak si želi tudi resnih, stabilnih zvez. Partnerstvo ji pomeni dosti več kot Bradu (njej 43,1%, njemu 10,9%). 


Angelini partnerstvo sicer veliko pomeni, vendar jo hkrati močno obremenjuje. Pri takšnem partnerju kot je Brad, ni mogla najti miru in podpore. Njemu namreč močno primanjkuje samokontrole in izbruhi jeze so bili eden izmed razlogov za ločitev.

No, sedaj je znano, komu je prej počilo. Bi lahko predvideli, kdaj se bo to zgodilo? Mogoče. Malo sem pobrskala po datumih in ugotovila tole:

Letošnje leto (ognjena opica) Angelino spodbuja, da se ukvarja s sabo (kaj delam, kako živim, kaj si želim), jo osebnostno krepi, daje moč. To je tudi leto, ko ji je pomembno resna partnerska zveza (ogenj yang). Angelina naj bi najela detektiva, ki je ugotovil, da se Brad igra z drugimi zajkljami (vara). Zelo verjetno je te podatke dobila avgusta, ko je prav tako vladala ognjena opica - mesec je bil energijsko enak letu in s tem tudi teme, ki so jo zaposlovale.

Obema seveda želimo vse dobro. Tudi zaradi šestih otrok, ki naj bi bili glavni razlog za ločitev. Otrok pač ne more vzgajati otrok in na srečo je Angelina dovolj zrela, da se je znebila največjega.

P.S.
Angelina je od 40. rojstnega dne v petletnem obdobju, kjer ji je resno (!) partnerstvo zelo pomembno, saj je pod vplivom ognja yang. Ta ogenj se bo povezal z njeno kovino yin in se spremenil v vodo, kar pomeni, da bodo glavna tema tudi kariera in otroci. To so pa področja, ki jo energijsko močno izčrpavajo. Zelo bo morala paziti nase, zato naj ločitev čim prej uredi.

1 komentar: