petek, 19. februar 2016

Nagradna igra na facebook!

S spletno trgovino Avita smo postali bolj aktivni na facebook-u. Že nekaj zelo simpatičnih člankov se je nabralo ...

Danes pa smo priredili prvo nagradno igro, ki bo trajala do 24.2.2016. Ker še nimamo zelo veliko všečkov, imaš zelo veliko možnost, da dobiš nagrado! Vprašanje je tudi zelo, zelo enostavno, zato čim prej klikni na Avita facebook in sodeluj.


Kako zelo pomemben je selen in zakaj, si lahko prebereš v članku Pomanjkanje selena

5 komentarjev:

  1. (psst: Faceboook / Facebooka / Facebooku / Facebook / pri Facebooku / s Facebookom - slovenščina je prilagodljiv in moderen jezik :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, pa je le nekdo opazil mojo "izvirnost" - besedo facebook sem sklanjala kot kratico, torej je nisem! Ha, kot ste že sami napisali, je slovenščina moderen in prilagodljiv jezik.
      Verjetno bomo facebook kmalu pisali fejsbuk, kot smo to naredili z velnes (wellness). Vseeno hvala za opozorilo, pri drugi nagradni igri bom pridno sklanjala ...

      Izbriši
    2. Vem, da se sliši povsem neverjetno :-), ampak meni se zdi zelo pomembno, da slovenščino uporabljamo na čim bolj naraven način, v skladu z njenimi danostmi ... torej sklanjamo in spregamo "po domače" vse, kar se da. Facebook, Twitterja, Cloonyja, Obamo, Pitta, Joliejevo, Blogspot ... Z drugo besedo: nisem grammar-nazi, samo na svoj materni jezik sem ponosna :-) (Facebook ni kratica, je pa res, da kratice sklanjamo z vezaji in da je tovrstno razmišljanje več kot legitimno!)

      Izbriši
  2. Jaz sem pa čisto nedružabna na družbenih omrežjih :), zato le pomaham in vam želim lep in sončkast vikend!

    OdgovoriIzbriši
  3. DO POMANJKANJA SELENA PRIDE ZARADI ZAKISANOSTI TAL IN ZARADI UPORABE FOSFATOV
    LP Zvonka Lokar

    Zvonka.lokar@gmail.com

    OdgovoriIzbriši