torek, 7. oktober 2014

Nevaren jutrišnji dan - 8.10.2014

Da bo jutrišnji dan zelo naporen, napovedujejo tudi astrologi - zaradi retrogradnega Merkurja in luninega mrka. Pravkar sem pogledala v kitajski koledar in ugotovila, da nas čaka res peklenski dan, saj bo v znamenju dvojne yang vode (vodena podgana), poleg tega Merkur v kitajski astrologiji uvrščamo v vodo. V kombinaciji  s polno luno (tudi spada v vodo) nas bo preplavila ogromna količina vode, pravi cunami. Nekateri bodo res trpeli, predvsem tisti, ki vode ne potrebujejo.

Voda je moj podporni element, zato bom z zanimanjem opazovala, kako bo z mojo koncentracijo, potrpežljivostjo, vzdržljivostjo, humorjem ...

Element voda je povezana s komunikacijo, humorjem, odvisnostmi, potovanji, globokimi in skrivnostnimi temami. Torej boste lahko jutri načrtovali svoja potovanja, depresivni ležali na kavču ali pa se zapili. Moj predlog: povabite prijatelje in se zabavajte s pripovedovanjem šal. Sporočite, kako ste preživeli vodeni dan.


Pazite, da vas jutri voda ne posrka v svoje globine ...

12 komentarjev:

  1. Jaz bom uporabila kar prehrano po luni: pitje pijač - brezalkoholnih seveda. Organizmu bom dala priložnost, da predela hrano za nazaj. sporočim moje počutje.
    Lep pzdrav,
    Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Počutje odlično. Luna mi je pomagala. Izgleda, da potrebujem veliko vode.
      Naj bo današnji dalm s soncem obsijan,,
      Andreja

      Izbriši
    2. Jaz pa imam ob polni luni grozen apetit. Če se pojavi še PMS, sem požrešna na kvadrat.

      LP
      Helena

      Izbriši
  2. Meni je luna kradla spanec pa je bil včerajšnji dan utrujen,danes veliko bolje,delamo s polno paro:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, ste ena izmed "tistih"! Samo občasno me ob polni luni daje nespečnost, sem pa opazila, da lahko dalj časa bedim, kar izkoristim za branje pozno v noč.

      LP
      Helena

      Izbriši
  3. Zanimivo, jaz sem bila 8.10. čisto "fertig". Še kratkega razteka nisem uspela napraviti tako kot se spodobi. No, ampak ras ne vem ali je bila temu kriva voda, ali torkov težki tekaški trening. Je pa zanimivo opazovati svoje telo.
    Uživajte, tako kot mi uživamo ob branju vaših zanimivh člankov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim, da je bila kombinacija obojega. Na srečo je telo tako pametno, da nam pošilja signale in vi tako pametni, da jih opazite.

      LP
      Helena

      Izbriši
  4. 8.10. energije, da je prek teklo, popoldne sem oprala šipe na vzhodni strani. Jaz "kurim" na sončno energijo, pa je čisto vseeno, kaj pravijo horoskopi :)
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Pri meni tudi ni bilo strašnih pretresov, samo težave s koncentracijo, kot da bi med zunanjimi impulzi in mojimi možgani bila nekaj prepreka. Videla pa sem, da so bili nekateri zelo razdražljivi ali pa zelo utrujeni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Preživela... iz sestanka na sestanek... in na koncu dneva le še eksplodirala... sedaj že sestavljena:)

    OdgovoriIzbriši