četrtek, 6. februar 2014

Lahko si začnemo čistiti jetra

V torek sem bila nenavadno nemirna, kar tako, brez razloga. Krivdo sem že pripisala predčasnemu PMS, čeprav ni bilo klasičnih simptomov. Včeraj je bilo že malo bolje, zato se nisem pretirano ukvarjala z razdražljivostjo in nestrpnostjo.

Danes zjutraj sem v postelji opazila, kako svetlo je že ob sedmih. Seveda, kmalu se bo začela pomlad!

(Ta misel mi sicer ni pomagala, da bi vsa sveža skočila iz postelje, potrebni bi bili drugi impulzi ...)

Vsa ta opažanja so se sestavila v sliko, ko sem z nemškimi e-novicami dobila članek o čiščenju jeter. O joj, kako sem lahko pozabila, 4. 2. 2014 se je po kitajskem koledarju začela pomlad , ki ga upoštevajo tudi v tradicionalni kitajski medicini, bioresonanci in homeopatiji.

Vstopili smo v mesec, ki mu bo vladal ognjeni tiger, marca pa ognjeni zajec. Tiger in zajec spadata v element les, tako kot jetra, zato sta idealna meseca za čiščenje jeter. Dolgo nisem razumela, zakaj jetra čistimo z grenkimi snovmi, če pa k elementu les spada kisel okus.

Grenka živila spadajo v element ogenj, ki je v ciklusu petih elementov nasledi les. Z ognjem torej iz jeter "potegnemo" slabo energijo. Element les je zelo zanimiv, saj mora dobiti ravno prav vode in ognja, da dobro deluje. Tisti, ki v sebi nimate veliko ognja, boste se februarja težje pripravili do tega, da bi si čistili jetra. Raje počakajte na marec, ko bo že bolj toplo.


Do takrat pa lahko jetra podpiramo pri čiščenju z grenko hrano, čaji in grenčicami. Ker imata letos tako tiger kot zajec v sebi že ognjeno komponento, bosta oba meseca idealna za čiščenje jeter.

Iz spletne trgovine Avita pa vam za čiščenje jeter priporočam izdelek Koloidni minerali - grenkega okusa, zelo praktični in enostavno za uporabo:



Koloidni minerali so tekoča mešanica naravnih mineralov in elementov v sledeh. V mešanici je več kot 70 različnih elementov, ki imajo posebno, koloidno sestavo (delci mineralov so manjši kot 0,001 milimetra) in telo jih lahko zelo dobro absorbira.

Pridobivajo jih iz rastlinskih usedlin, ki se nahajajo globoko v zemlji. Koloidni minerali so zato zelo čisti, saj niso obremenjeni z okoljskimi strupi.

Ne vsebujejo umetnih dodatkov, konzervansov, umetnih arom in niso gensko spremenjeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar