torek, 9. julij 2013

Brezplačna delavnica o razstrupljanju telesa

Vabim vas v Kalček (Ljubljana Šiška) na delavnico "Poletno razstrupljanje telesa".

Termin: 10.7.2013 ob 17.30
Lokacija: Kalček, Celovška cesta 268, Ljubljana (za Baby centrom)

Poletje je idealen čas, da se posvetimo svojemu zdravju. Pod tankimi oblačili se takoj opazijo malenkosti na telesu, s katerimi nismo zadovoljni. Vendar, vitalen in lep zunanji izgled ne sme biti edini motiv za poletno razstrupljanje telesa. Strupi so skriti pod kožo, naloženi so v organih, ter vezivnem in maščobnem tkivu.

Razstrupljanja se lahko loti vsakdo, k njemu pa nas lahko še bolj vzpodbudijo naslednji simptomi: pogosti glavoboli in migrene, težave s prebavo (zaprtje, driska, vetrovi), nihanje razpoloženja, nespečnost, spahovanje po določeni hrani, bolečine v sklepih, mišicah in kosteh, nabuhlost, napihnjenost trebuha, pogosta vnetja, srbeča in suha koža.
Čiščenje telesa je lahko tudi zabavno!

Idealen kandidat za razstrupljanje telesa ste, če pogoste jeste v restavracijah, pijete premalo vode (2 litra na dan), pojeste veliko sladkarij in malo zelenjave, kadite ali spijete veliko alkohola.

Poznamo pet organov za razstrupljanje, ki med seboj močno sodelujejo. Najbolj sta obremenjena črevesje in jetra, zato bomo največji učinek dosegli prav s čiščenje jeter in črevesja.

Lahko se odločimo za nekaj tednov trajajoče razstrupljanje ali pa za več mini vikend čistilnih akcij. Na delavnici boste dobili navodila, prikazali pa bomo tudi, kako se pravilno klistiramo. Ta starodavni način razstrupljanja je še vedno tabu, mi pa bomo spoznali njegove zdravilne učinke. Ne bomo pozabili na kožo, ki tudi sodeluje pri razstrupljanju telesa. Ker je koža zadnja v verigi organov razstrupljanja, nam suha, nečista in nezdrava koža zelo glasno sporoča: »Začni že enkrat z razstrupljanjem!«

Ni komentarjev:

Objavite komentar