četrtek, 27. junij 2013

Spremembe na blogu

Včeraj je bil zame prav poseben dan: dvojna voda (gledano po heksagramih). Voda je, kot zvesti bralci  bloga že veste, moj podporni element. Zato sem bila od dvojne količine vode najprej malo zmedena (pa še deževalo je), popoldne pa zelo pridna in delovna.

Zvečer sem se odločila, da bom spremenila podobo bloga. Odločno in polna optimizma sem začela klikati po predlogah, eksperimentirala s podlagami in razporeditvami. Po samo desetih minutah sem ugotovila, da ne obstaja nič boljšega (avtentičnega) kot imam sedaj. Zelena podlaga in klasje - to sem jaz.

Nekaj pa moram spremeniti, sem si mislila. Poglobila sem se v različne dodatke (vpliv elementa voda) in na koncu izbrala samo enega: kontaktni obrazec (komunikacija tudi spada v vodo).

Stvar deluje, zato mi boste lahko sedaj pridno pisali. Kar tako, brez teme ali razloga. Prvi in deseti dopisovalec bosta dobila nagrado (blok A6 za pisanje Avita, z lepimi pentljami, če vas zanima), zato pohitite. Najbolj duhovita sporočila bom tudi objavila. Blog vsak dan obišče 400 do 500 ljudi, eden mi bo pa že pisal ...


Beeeee, nihče ne uporablja mojega novega kontaktnega obrazca!!!

5 komentarjev:

  1. Pozdravljena, gospa Helena.
    Vaš blog spremljam že kar nekaj časa, spoznala sem vas pa preko Ruth.Vaša spletna stran se mi zdi zanimiva, predvsem pa poučna, tudi elektronski časopis, ki ga prebiram je poln dobrih informacij.
    Želim Vam lep dan in prijeten dopust.
    Silva

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, Helena, vem, da nas je veliko, ki spremljamo tvoj blog Gre za tisti vsakodnevni "time out", ki si ga vzamem za par minut... Glede komentarjev, včasih kaj napišem, potem ne vem, kaj se zgodi, da mi ne objavi in se mi res ne ljubi tipkat še enkrat.
    Drugače pa - kaj besede, saj včasih tud statistika ok, da vidite, da smo "z vami"...

    lp
    Lidija

    OdgovoriIzbriši
  3. Nihče mi ni poslal pisemca preko obrazca za stik. Čisto prav mi je, kaj pa sem ga skrila prenizko v desni stolpec. Tako, zdaj je malo višje, pa da vidimo, kdo mi bo prvi pisal ...

    @Lidija: tudi jaz ne vem, kaj se zgodi, da ne objavi komentarja. Grdi, grdi google!

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši
  4. Vaš blog gospa Helena sem tudi jaz našla preko Ruth.Preberem vsak članek,pa tudi kaj pokomentiram.Vse dobro še naprej želim.
    lp,Jelka

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem za pisemca in testiranje kontaktnega obrazca. Odločila sem se, da bom z blokcem nagradila prvo sporočilo v komentarjih in preko obrazca.

    Zato prosim gospo Silvo in Aryl, da mi na naslov helena@energijski-center.si sporočita svoj naslov. Če sta iz Ljubljane, sta dobrodošli tudi pri nas v Murglah. Vrt je trenutno v dobrem stanju, samo zasaditve z enoletnicami nimajo Ruthinega šarma ...

    Na obisk lahko pridejo seveda tudi drugi interesenti, vsi ste dobrodošli!

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši