sobota, 29. junij 2013

Moške je tako lahko zadovoljiti

Prijateljica N., Slovenka, ki živi v Nemčiji, mi je poslala zanimivo besedilo o izbirčnosti pri izbiri partnerja. Vsa navdušena sem ga takoj začela pošiljati naokrog in prevajati za objavo na blogu. Pa me je prijatelj D. ohladil z izjavo, da je besedilo že pred nekaj časa krožilo tudi pri nas. Vseeno objavljam povzetek:

V veleblagovnici z moškimi so se lahko ženske vzpenjale po nadstropjih in v vsakem višjem nadstropju dobile (kupile) boljšega moškega. V prvem so bili moški, ki imajo "samo" delo, v drugem so imeli delo in radi otroke, v tretjem so imeli delo, radi otroke in dobro izgledali, itd. V petem pa so bili že moški, ki imajo delo, imajo radi otroke, zelo dobro izgledajo, pomagajo pri gospodinjskih opravilih in so romantični.


V katerem nadstropju bi rade nakupovale?

Pohlepne ženske (po zgodbi sodeč večina) so seveda odšle v šesto nadstropje, kjer jih je čakal napis:

"Tukaj ni nobenih moških. To nadstropje obstaja samo zato, da bi dokazali, da žensk ni mogoče zadovoljiti. Hvala za nakup in nasvidenje."

Na nasprotni strani ulice so nekaj tednov kasneje odprli veleblagovnico z ženskami, kjer so lahko nakupovali moški.

V prvem nadstropju so dobili ženske, ki rade seksajo. V drugem so bile ženske, ki rade seksajo in imajo denar. V tretjo, četrto, peto in šesto nadstropje ni nikoli vstopil noben moški ...

Naukov zgodbe je veliko, mene predvsem zanima, kako v vsakdanjem življenju prepoznati peto nadstropje.


Ni komentarjev:

Objavite komentar