ponedeljek, 24. december 2012

Dopust Egipt Hurgada december 2012

Uživajte - ne bom komentirala fotografij, saj je vse jasno.


















Želim vam lepe božične praznike in ne pozabite si vzeti časa tudi zase. Le kako boste razdajali energijo drugim, če je  sami nimate?

3 komentarji:

  1. Jaz se že nekaj let v zimskih dneh tolažim z Umagom. Seveda ni to Egipt, ampak se "napolnim".

    Tudi Vam, draga Helena, voščim lepe praznike, v Novem letu pa Vam želim ogromno pozitivne in ustvarjalne energije, s katero nas pričakate na Vašem blogu.

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljeni, jaz sem Theresa Williams Potem ko sem bil dolga leta v zvezi z Andersonom, je razšel z mano, naredil sem vse, da sem ga vrnil, vendar je bilo vse zaman, toliko sem si ga želel zaradi ljubezni do njega, Prosil sem ga z vsem, dajal sem obljube, vendar je zavrnil. Prijatelju sem razložil svojo težavo in predlagala mi je, naj se raje obrnem na uroka, ki bi mi lahko pomagal pri črkovanju, da ga vrnem, vendar sem tip, ki nikoli ni verjel v urok, nisem imel druge izbire, kot da ga poskusim, pošiljal je črkovalca črkovanja in rekel mi je, da ni problema, da bo pred tremi dnevi vse v redu, da se bo moj bivši vrnil k meni pred tremi dnevi, vrgel urok in presenetljivo drugi dan je bilo okoli 16. ure. Bivši me je poklical, bil sem tako presenečen, odgovoril sem na klic in rekel je le, da mu je tako žal za vse, kar se je zgodilo, da je hotel, da se vrnem k njemu, da me ima tako rad. Bil sem tako vesel in šel do njega, tako smo spet začeli srečno živeti skupaj. Od takrat sem obljubil, da bi kdorkoli, za katerega vem, da ima težave v zvezi, obljubil, da bi ji pomagal tako, da bi jo napotil k edinemu resničnemu in močnemu sporočilu za črkovanje, ki mi je pomagal pri moji težavi. Njegov e-poštni naslov: {drogunduspellcaster@gmail.com} mu lahko pišete po e-pošti, če potrebujete njegovo pomoč v vaši zvezi ali kakšnem drugem primeru.
      1) Ljubezenski uroki
      2) Izgubljeni ljubezenski uroki
      3) Ustavi čarovništvo
      4) Poročni uroki
      5) Nosečnost urok
      6) Prelomni uroki
      7) Urok smrti
      8.) Radi bi vas napredovali v svoji pisarni
      9) želite zadovoljiti svojega ljubimca
      10) Loterija
      Če imate težave za trajno rešitev, se obrnite na tega velikega moškega
      prek {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Izbriši
  2. @Tamara: sploh ni pomembno, kako se kraj imenuje, samo da se tam spočijemo in napolnimo baterije. Tudi vam hvala za lepe želje in pohvale.

    LP
    Helena

    OdgovoriIzbriši