ponedeljek, 11. januar 2010

Življenje: Deviacijske energije nam pomagajo

Poznate Mah Jongg? To je kitajska družabna igra, ki jo Kitajci zelo radi igrajo. Je tudi priljubljena igra na srečo in igralci so pogosto zastavili (in izgubili) cele hiše. Derek Walters (moj prvi učitelj feng shuija) je naredil čudovite Mah Jongg karte, ki se uporabljajo za deviacijo (= prerokovanje). Obožujem jih in kdaj pa kdaj tudi uporabim.


vir: http://www.amazon.de/

Na tej spletni strani sem našla elektronski Mah Jongg. V poljubnem trenutku zaustavite vrteče se kovance in rezultat je neko številko. Seveda si lahko prej zastavite konkretno vprašanje, ali pa samo preizkusite, kaj vam pravijo energije za ta dan (ali več dni - nima pojma).

Besedilo oz. rezultat Mah Jongga je v nemščini, lahko ga s pomočjo Googla prevedete v kvazi slovenščino.

Meni so je danes privrtelo sedem zvezd:

Die Sieben Sterne

Eine schöne Zeit eröffnet sich Ihnen, Ihre Hoffnungen finden sich verwirklicht oder werden es bald sein. Sie haben Schreibqualitäten. Nutzen Sie sie zu Ihrem Besten, man wird es Ihnen zurückzahlen. Sie werden alte Projekte, die Ihnen am Herzen liegen, verwirklichen. Bleiben Sie realistisch, denn Sie müssen an die Mittel zum Erfolg Ihrer Ideen denken.

Prosti prevod:

Prihajajo lepi časi, vaša upanja se bodo uresničila. Znate pisati. Izkoristite te talente, poplačani boste. Stare projekte, ki vam ležijo na srcu, boste uresničili. Ostanite realistični in mislite na sredstva s katerimi boste uresničili ideje.

Moja interpretacija:

Ja, res prihajajo lepi dnevi, saj bom od 13. do 20.1. v Bad Homburgu (krasno mesto s termalnimi kopališči, SZ od Frankfurta) na feng shui seminarju. Ravno danes sem v blogu dobila plačilo v obliki komentarjev na prispevek o celulitu. Stari projekt, ki ga želim uresničiti, pa je knjiga o zakisanosti. Sredstva pa bo dalo podjetje, jasno.

Kot vidite, so napovedi Mah Jonga 99% resnične, samo pravilno jih morate interpretirati ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar